Werkwijze
"Jij wilt je beter voelen én beter voelen? Pascalle helpt je graag..."
Contact of Afspraak?
Werkwijze
"Jij wilt je beter voelen én beter voelen? Pascalle helpt je graag..."
Contact of Afspraak?
Werkwijze
"Jij wilt je beter voelen én beter voelen? Pascalle helpt je graag..."
Contact of Afspraak?

"Ja, ik wil haptotherapie" - hoe je dat regelt en hoe het verder gaat...

Je maakt een afspraak voor een intake, op een moment dat het jou past in mijn online agenda. Tijdens de intake maken we kennis met elkaar, gaan we jouw hulpvraag, reden van komst en levensloop in kaart brengen en bespreken we op welke manier ik verwacht dat haptotherapie jou gaat helpen.

Behandelen...

Bij wederzijds goedvinden plannen we na de eerste afspraak nog een afspraak om de intake compleet te maken. Vervolgens maak ik een behandelplan. Dat is de rode draad in het traject en die bewaak ik. We zullen regelmatig evalueren en zo nodig bijstellen. 

Behandeling bestaat uit psychologische gespreksvoering in combinatie met het opdoen van lijfelijke ervaringen. Oftewel we gaan niet alleen maar praten, ik laat je ook jezelf ervaren.

"Ik wil hier zo snel mogelijk van af..."

Snap ik. Je komt hier niet voor niets. Je hebt klachten, voelt ongemak en je wilt daar zo snel mogelijk van af. Én de klachten zijn vermoedelijk ontstaan, omdat je waarschijnlijk al jaaaaren iets op een bepaalde manier doet. Een nieuwe manier aanleren, waarbij je geen klachten ervaart kan zeker én vereist geduld en moed. Gun jezelf tijd.

Gemiddeld komen cliënten zo’n 8 tot 10 keer naar de praktijk met tussenpozen van 1-3 weken. Sommige mensen komen minder vaak, sommige vaker en er zijn ook mensen die Haptotherapie zien als hun halfjaarlijkse APK, waarbij een paar keer volstaat om te voorkomen dat je vervalt in oude patronen. Maatwerk dus en afhankelijk van jouw behoefte. Je gaat voelen waar jouw behoefte ligt.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen?

Of heb je vragen en heb je behoefte aan contact? Dan kun je telefonisch contact opnemen via nummer: 06 55 80 34 35. Spreek, indien nodig de voicemail in, dan bel ik je terug.

Je kunt ook contact opnemen via onderstaand contactformulier:

"Ik kan weer keuzes maken, vanuit mijn gevoel"