_H1A0621 1950x550

Lockdown-deal

Haptotherapie Bolsward in lockdown, maar komt wel met een aantrekkelijke “Lockdown-deal”.
 
Wellicht herken je dit: Heb je het gevoel dat alles moét? Heb je onbegrepen lichamelijke klachten? Kan je geen nee zeggen? Hoe hou je toch al die ballen in de lucht? Draait je hoofd overuren en kan je de uit-knop niet vinden of vraag je je af waarom je niet lekker in je vel zit? Kan jij gewoon diegene zijn, die je diep van binnen bent? Wellicht is de lockdown-deal van Haptotherapie Bolsward dan wat voor jou!
 
Maar wat is haptotherapie nou eigenlijk? Is dat niet zweverig? Ben ik daar niet veel te nuchter voor? Op wat voor manier kan mij dat helpen?
 
Heel kort uitgelegd: Haptotherapie brengt je, door middel van gesprek en oefening/aanraking weer in contact met je gevoel en emoties, zodat voelen, denken en doen weer in balans komen. Je leert herkennen en erkennen wat goed voor je is en wat niet en leert van daaruit (andere) keuzes te maken. Klinkt simpel… is eigenlijk ook simpel.
 
Als je wilt vrijblijvend wilt ervaren wat haptotherapie of coaching jou te bieden heeft of je hebt een concrete hulpvraag, maak dan gebruik van de Lockdown-deal!
 
Lockdown-deal: Je krijgt een één-op-één online-intake (via Teams) ter waarde van €90 nu helemaal gratis en op de online vervolgafspraak geef ik je 30% korting. Doordat je deze afspraak wel vergoed krijgt vanuit je aanvullende zorgverekering kost de tweede afspraak je nu ongeveer slechts €20.
Deze aanbieding is geldig bij aanmelding tijdens de lockdown.
 
Als je geinteresseerd bent, vul dan het contactformulier op deze site in of neem telefonisch contact op. De afspraak kan dezelfde of de volgende week gepland worden.